Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Søk
Filters

Om oss

Om Turbulent:

Turbulent er en nettbutikk spesielt rettet mot friluftsfolk i alle kategorier.

Vinterjakt på Sørkjosfjellet

 Vinterjakt på Sørkjosfjellet

Om Nordtro:

Vårt formål er at vi i samarbeid med NAV og andre aktuelle instanser legger forholdene til rette for arbeidssøkeres vekst og utvikling. Hovedmålet er å få flere inn i aktive tiltak som kan gi arbeid i ordinært arbeidsliv. 

Nordtro skal bidra aktivt til næringsutvikling i regionen.

Arbeidsmarkedsbedriften Nordtro AS ble etablert i 1981. Det var da høyt fokus på produksjon, og på slutten av 80-tallet hadde man fire fabrikker lokalisert i Nord-Troms.

På tre av fabrikkene hadde man sømproduksjon for Forsvaret, og på den fjerde var det en avdeling som hadde fokus på personkundemarkedet. På denne fabrikken ble idèen om hundeutstyr født,
og i den tidlige utviklingen av merkevaren Laika så var det den gang unge Lars Monsen som virkelig fikk satt hundeutstyret på prøve.

Gjennom Monsen sin første store tur «Norge på langs» så fikk Nordtro verdifulle tilbakemeldinger på bruksopplevelse og forbedringer. Dette satte tonen for produksjonen – og Laika Originalkløv ble selve flaggskipet innen vår produksjon. Kløven høstet stadig terningkast 6 og antall reklamasjoner var så lav at det ble full stans i fabrikken dersom det skulle komme en.

Reisateltet og Reisalavvuen ble også utviklet og bedriften hadde stor suksess som leverandør til scooterfolk, speidere, 4H, jaktlag og andre som ønsker å benytte naturen. I 2019 ble produksjonsavdelingen avviklet, og alle rettighetene til produktene solgt. 

Sent på 90-tallet så endret arbeidsmarkedsbedriftene seg til å bli mer rendyrket i forhold til attføring. Nordtro AS oppnår i dag svært gode faglig resultater i dette arbeidet, ikke minst takket være det
gode og nære samarbeidet med ordinære bedrifter i regionen.

Gjennom sin butikkavdeling har Nordtro nå satset på å lansere en moderne og tidsriktig salgskanal gjennom nettbutikken Turbulent. Denne nettbutikken åpner for nye markeder, men gir også 

en god arena for å gi opplæring i logistikkfag og butikkfag. Nordtro får svært gode tilbakemeldinger på sin leveringspresisjon og på sine produkter.

Vårt motto er: Ny horisont – nye muligheter!