Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Søk
Filters
Se som
Sorter etter
Vis per side

Aktiv

kr 200,00

Spesial

kr 150,00

Aktiv

Ulvang Aktiv er varm Merino ullsokk. Tåpartiet og helen har fått ekstra forsterkning mot slitasje. Mansjetten er forlenget for å sikre bedre passform i bruk. Ekstra mesh over vristen øker fukttransporten betydelig. Aktiv er en tykk, helfrottert og ekstra varm ullsokk til hverdag og tur. Perfekt som sokk nr 2 på ekstra kalde dager. Størrelsemerking under sålen. Finnes også i barnestørrelser
kr 200,00

Spesial

Ulvang Spesial er bestselgeren gjennom generasjoner. Medium tykk helårs Merino ullsokk med gode temperaturregulerende og fukttransporterende egenskaper. Egnet for aktivitet sommer som vinter. Sannsynligvis Norges mest solgte ullsokk.
kr 150,00

ANKLE SOCKS 2-PACK

Aclima Running Socks er lette sokker for løperen. Sokkene er høye med forsterkninger på utvalgte steder, slik at de er veldig komfortable å ha på seg.
kr 249,00

LM Anárjohka HW Sokker

Lars Monsen Anárjohka er en varm tursokk laget i Aclimas velkjente WarmWool-kvalitet. Sokken er laget i myk, ekstra tykk og slitesterk merinoull. Den har ribbestrikket skaft for bedre passform, og utvendig hempe for å lettere kunne henges til tørk.
kr 199,00

Running Socks 2 PK

Running Socks 2-Pack fra Aclima er et par treningssokker for alle som passer til løpeturen.
kr 249,00
Se som
Sorter etter
Vis per side