Personvern

Hvem vi er

Turbulent.no nettbutikk – Nordtro AS
Vår nettstedsadresse er: https://turbulent.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kommentarer

Når en besøkende legger igjen en kommentar, lagres alle data som sendes inn via kommentarfelt-skjemaet. Informasjon om den besøkendes IP-adresse og nettleser innhentes også, som et tiltak for å begrense spam/søppelpost.

En anonymisert tekststreng genereres fra din epostadresse for å indentifisere deg (også kalt en hash) og kan sendes til Gravatar for å sjekke om du har en konto der. Personvernserklæring for Gravatar kan du lese her : https://automattic.com/privacy/

Når en kommentar godkjennes vil ditt profilbilde vises sammen med din kommentar.

Media

Hvis du laster opp et bilde til nettstedet, så unngå bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Slike bilder kan lastes ned og stedsdata kan hentes ut av bildet.

Kontaktskjemaer

Våre kontaktskjemaer er der for at kunder i nettbutikken kan sende oss spørsmål eller kommentarer. Dersom du benytter et av disse skjemaene, vil vi motta informasjonen som sendes som epost. En kopi av din melding vil lagres i våre systemer i en begrenset periode for vår referanse og sikkerhetskontroll.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på nettstedet vårt, kan du velge å lagre navn, e-postadresse og nettside i informasjonskapsler (cookies). Dette er for enkelhets skyld, slik at du ikke trenger å fylle ut dine opplysninger igjen når du legger igjen en kommentar. Disse informasjonskapslene varer i ett år.

Hvis du har en konto og du logger deg på dette nettstedet, vil det opprettes en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din godtar informasjonskapsler eller ikke. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personlige data og blir kassert når du lukker nettleseren din.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på dette nettstedet kan inneholde innebygd innhold (for eksempel videoer, bilder, artikler, etc.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på samme måte som om den besøkende har besøkt det andre nettstedet.

Disse nettstedene kan samle inn data om deg, bruke informasjonskapsler, legge inn ekstra sporing fra tredjeparter og overvåke samspillet ditt med det innebygde innholdet, inkludert sporing av samspillet ditt med det innebygde innholdet, hvis du har en konto og er logget på nettsiden til den tredje part.

Gjennom tilleggsfunksjoner i WordPress kan andre data samles inn. De viktigste her er det EU-baserte Advanced Ads, Google AdSense og Google Analytics.

Vi er per i dag tilknyttet:

Analyse

Hvem vi deler dine opplysninger med

Med mindre det er særskilt avtalt med brukeren, vil vi ikke dele dine registrerte opplysninger med noen tredjepart, og de er kun tilgjengelig for brukere med autorisasjon som administrator for nettstedet.

Våre sider er krypterte. Kryptering er en matematisk metode som sørger for konfidensialitet ved at informasjon mellom deg og nettstedet ikke kan leses av uvedkommende.

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og dens metadata beholdt på ubestemt tid. Dette er slik at vi kan gjenkjenne og godkjenne eventuelle oppfølgingskommentarer automatisk i stedet for å holde dem i en moderatorkø.

For brukere som registrerer seg på vår nettside, lagrer vi også den personlige informasjonen som oppgis i brukerprofilen. Alle brukere kan se, redigere eller slette deres personlige opplysninger når som helst (bortsett fra at de ikke kan endre brukernavnet sitt). Nettstedadministratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Hvis du har handlet i nettbutikken hos oss tidligere, kan du be om å få detaljer for å logge inn sendt til din registrerte epost-adresse.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet, eller har lagt igjen en kommentarer, kan du be om å motta en eksportert fil av personopplysningene vi har lagret om deg, inkludert data du har oppgitt til oss. Du kan også be om at vi sletter personlige opplysninger vi har lagret om deg.

Dette inkluderer ikke data vi er forpliktet til å beholde for administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige formål.

Vår kontaktinformasjon

AdresseTurbulent.no – Nordtro AS
Fosseng 2
9151 Storslett
EpostSend epost

Tilleggsinformasjon

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Vi benytter oss av kvalitetssikrede partnere for betaling og databehandling, og har tillit til at våre partnere sikrer data på en forskriftsmessig måte. Dine innsendte opplysninger vil ikke bli offentliggjort noe sted, og kun tilgjengelig for aktører tilknyttet drift av turbulent.no. Vi behandler ingen «sensitive» opplysninger og lagrer ikke informasjon om ditt kredittkort, i verste fall vil noen kunne se ditt navn og din adresse, din epostadresse, eventuell ordrehistorikk eller innhold sendt i kontaktskjemaene. Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll, samt ved kryptering av sensitive deler av avgitte opplysninger.

Våre rutiner for datalekkasjer

Alle persondata som samles inn på nettstedet, som f.eks. innsendte kontaktskjema, produkt- eller arrangementforespørsler, lagres på server i noen dager før de blir slettet. Data tilknyttet varekjøp kan lagres over en lengre periode i forbindelse med ordrehistorikk, men er kun tilgjengelig for nettstedets administratorer.

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

Ingen

Hvilke automatiske avgjørelser som tas og/eller hva slags profiler som bygges på grunnlag av brukernes opplysninger.

Ingen

Opplysningskrav fra bransjelovgivning

Ingen kjente

Varen er lagt i handlekurven.
0 items - kr 0.00